Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g15g80kcal0.7g7.8g4.8g0g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.7g0.1g3.1g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Euroshopper margariini 60 %11g61kcal0.1g0.1g6.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.2g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, X-tra0.7g2.8kcal0g0.6g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g1.2g6.6kcal0.1g0.6g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.5g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Euroshopper margariini 60 %0.9g5.1kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g590kcal11.2g62.4g32g0.4g
Valittu annoskoko86g295kcal5.6g31.2g16g0.2g
Annoskoko puolitettuna43g148kcal2.8g15.6g8g0.1g
Arvot/100g100g345kcal6.5g36.5g18.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840