Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g17g5kcal0.8g0.3g0.1g0.3g
Broilerifilee, marinoimaton17g18kcal3.9g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 6.3g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Maito, Kevyt25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa8.3g25kcal1.9g0g1.9g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g3.1g8.1kcal0.8g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g158kcal18.2g4g7.6g1g
Valittu annoskoko86g79kcal9.1g2g3.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna43g40kcal4.6g1g1.9g0.3g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555