Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g31g25kcal5.8g0g0.2g0g
Lohifilee 31g61kcal5.8g0g4.2g0g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)6.3g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl7.3g10kcal0.9g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 2.5g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g278kcal26g4.4g16.8g0.2g
Valittu annoskoko86g139kcal13g2.2g8.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna43g70kcal6.5g1.1g4.2g0.1g
Arvot/100g100g162kcal15.2g2.6g9.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213855