Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 17g123kcal0.2g0.1g13.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Kananmuna kuorineen punnittu 16g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Banaani, kuorittu 23g20kcal0.2g4.1g0.1g0.4g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.1g3.5kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g539kcal8.4g55.4g31.2g2.6g
Valittu annoskoko86g270kcal4.2g27.7g15.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna43g135kcal2.1g13.9g7.8g0.7g
Arvot/100g100g315kcal4.9g32.4g18.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700