Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g8.3g15kcal0.2g0.7g1.2g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g20g34kcal4g0g2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)21g73kcal2.7g14.5g0.4g0.7g
Plus maito (Valio), annos 100g4.2g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Ingman Pohjanpoika juusto6.2g25kcal1.5g0.1g2g0g
Tomaatti, tuore8.3g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g323kcal19.2g32.2g12.6g1.8g
Valittu annoskoko85g162kcal9.6g16.1g6.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna43g81kcal4.8g8.1g3.2g0.5g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298445