Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g47kcal0.3g0.4g4.9g0g
Manteli 7g43kcal1.7g0.5g3.8g0.5g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g14g36kcal0.8g0.5g3.4g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g1.8g4kcal0g1g0g0g
Puolukka 21g8.2kcal0.1g1.4g0.1g0.5g
Tyrnimarja 11g10kcal0.1g0.7g0.5g0.6g
Sitruunamehu, laimentamaton1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g422kcal8.2g9.6g38.4g3.2g
Valittu annoskoko86g211kcal4.1g4.8g19.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna43g106kcal2.1g2.4g9.6g0.8g
Arvot/100g100g247kcal4.8g5.6g22.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339409