Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g6.9g62kcal0g0g6.9g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen2.5g18kcal0g0g2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.7g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Grahamjauho 6.9g23kcal0.7g4.2g0.2g0.7g
Neljänviljanhiutale 1.9g6.2kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g7.9g32kcal0.2g7.1g0.3g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 28g7.5kcal0.9g0.9g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g6.2g35kcal0.4g3.6g0.2g0g
Raparperi 19g6.3kcal0.1g1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g410kcal5.8g41.4g20g2.4g
Valittu annoskoko86g205kcal2.9g20.7g10g1.2g
Annoskoko puolitettuna43g103kcal1.5g10.4g5g0.6g
Arvot/100g100g240kcal3.4g24.2g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044