Herkkumakaronlaatikko a la Maire

Laita makaronit kiehumaan suolalla maustettuunveteen ja uuni lämpiämään 200C.

Paahda jauheliha silputunsipulinkera.

Ota iso kulho, jossa sekoitat tomaattimurskat, smetanat, murskatut valkosipulit, musta ja valkopippurirouheet lihaseoksen sekä puolet juustoraasteesta.

Suolaa2-3 tl.
Laita isoon vuokaan vuorotellen makaronia ja lihaseosta päälimmäiseksi
100g juustraastetta.

Uuniin noin tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 12g12kcal0.4g2.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 28g8.3kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Smetana, rasvaa n. 40 % 7g27kcal0.1g0.2g3g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima7g27kcal2g0g2.1g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.5g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g246kcal16g8.6g16g1.2g
Valittu annoskoko85g123kcal8g4.3g8g0.6g
Annoskoko puolitettuna43g62kcal4g2.2g4g0.3g
Arvot/100g100g144kcal9.4g5g9.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=449429