Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 7.5g4.8kcal0g0.9g0g0.3g
Porkkana 20g6.5kcal0.1g1.1g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g6.6g25kcal2g3.8g0.2g0.2g
Grahamjauho 5.2g17kcal0.5g3.1g0.1g0.5g
Ruokasuola jodioitu 0.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g1.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Flora culinesse3.1g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g179kcal5.8g23.2g5.8g3.4g
Valittu annoskoko86g89kcal2.9g11.6g2.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna43g45kcal1.5g5.8g1.5g0.9g
Arvot/100g100g104kcal3.4g13.5g3.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421237