Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 47g59kcal9.9g0g2.1g0g
Valio Viola Mustapekka 100g10g49kcal1.3g0.8g4.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio21g14kcal0.3g0.9g1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g272kcal23.2g4.2g18.4g0.2g
Valittu annoskoko86g136kcal11.6g2.1g9.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna43g68kcal5.8g1.1g4.6g0.1g
Arvot/100g100g159kcal13.6g2.5g10.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474