Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 52g44kcal0.7g2.2g3.3g1.1g
Jauheliha, sika-nauta 21g46kcal3.6g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)5.2g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g221kcal10.2g5.2g17.2g2.4g
Valittu annoskoko86g111kcal5.1g2.6g8.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna43g55kcal2.6g1.3g4.3g0.6g
Arvot/100g100g129kcal6g3g10g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246064