Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale11g37kcal1.4g0g3.4g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 47g11kcal0.6g0.9g0.2g1.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.9g6.2kcal0g0g0.7g0g
Maito, Kevyt14g6.4kcal0.4g0.7g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 7g8.8kcal0.8g0g0.6g0g
Mozzarella juustoraaste, valio5.5g16kcal1.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g170kcal9.2g3.2g12.4g2.4g
Valittu annoskoko86g85kcal4.6g1.6g6.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna43g43kcal2.3g0.8g3.1g0.6g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.9g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412