Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green9g31kcal2.2g4.6g0.1g1.1g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana 6.1g2kcal0g0.3g0g0.2g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.4g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g9g15kcal0.7g0.5g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g132kcal6.4g12.4g5.4g3.2g
Valittu annoskoko86g66kcal3.2g6.2g2.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna43g33kcal1.6g3.1g1.4g0.8g
Arvot/100g100g77kcal3.7g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215764