Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl15g4.4kcal0.7g0.3g0g0.2g
Kukkakaali 25g6kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen17g5.5kcal0.6g0.8g0g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g38kcal3.6g3.8g0.6g1.8g
Valittu annoskoko86g19kcal1.8g1.9g0.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna43g10kcal0.9g1g0.2g0.5g
Arvot/100g100g22kcal2.1g2.2g0.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892