Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen38g13kcal1.3g1.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g61kcal1.8g12.4g0.2g0.6g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Mustikka metsä- 16g7.2kcal0.1g1g0.1g0.5g
Hermesetas -neste0.5g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu2.7g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g196kcal8.6g32g2.6g2.4g
Valittu annoskoko86g98kcal4.3g16g1.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna43g49kcal2.2g8g0.7g0.6g
Arvot/100g100g114kcal5g18.6g1.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321