Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 6.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Tomaatti, tuore13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Papu valkoinen, keitetty 13g14kcal1.1g1.8g0g0.9g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk8.7g3.4kcal0.1g0.7g0g0.4g
Fariinisokeri0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g31g9kcal0.3g1.3g0.1g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g104kcal3.4g12.2g3.6g3.8g
Valittu annoskoko86g52kcal1.7g6.1g1.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna43g26kcal0.9g3.1g0.9g1g
Arvot/100g100g61kcal2g7.1g2.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914