Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 8.3g27kcal2.2g0g2g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 17g5kcal0.3g0.6g0g0.4g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g17g5kcal0.2g0.7g0.1g0.4g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g10g12kcal0.3g0.3g1g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g8.3g13kcal0.2g0.3g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g125kcal6.6g4g8.6g1.6g
Valittu annoskoko86g63kcal3.3g2g4.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna43g31kcal1.7g1g2.2g0.4g
Arvot/100g100g73kcal3.8g2.3g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212401