Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g38g9kcal0.4g1.8g0.1g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska Eldorado18g3.7kcal0.2g0.6g0g0.3g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g7g20kcal2.3g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g132kcal13.2g5.4g6.4g2.6g
Valittu annoskoko86g66kcal6.6g2.7g3.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna43g33kcal3.3g1.4g1.6g0.7g
Arvot/100g100g77kcal7.7g3.1g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99763