Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g9g54kcal2.1g1.9g4.7g0g
Leseseos (3 viljan)2.7g7kcal0.5g0.9g0.2g0.8g
Voi 3.9g28kcal0g0g3.2g0g
Valkuainen (100g)3.1g1.3kcal0.3g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 31g61kcal5.8g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g12g33kcal0.3g0.4g3.3g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper5.5g16kcal1.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g431kcal23.2g7.2g35.2g2g
Valittu annoskoko86g215kcal11.6g3.6g17.6g1g
Annoskoko puolitettuna43g108kcal5.8g1.8g8.8g0.5g
Arvot/100g100g251kcal13.5g4.2g20.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267179