Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 39g32kcal0.6g6.6g0g1.2g
Paprika, punainen16g4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Parsakaali brokkoli 16g5.5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g16g27kcal0.3g0.3g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g135kcal3.4g15.8g5.6g3.8g
Valittu annoskoko86g68kcal1.7g7.9g2.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna43g34kcal0.9g4g1.4g1g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363462