Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni16g55kcal2g10.9g0.3g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk39g39kcal9g0g0.2g0g
Paprika keltainen 14g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Paprika, punainen16g4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g232kcal22.4g24.6g4.4g1.2g
Valittu annoskoko86g116kcal11.2g12.3g2.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna43g58kcal5.6g6.2g1.1g0.3g
Arvot/100g100g135kcal13g14.3g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=402217