Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g23g13kcal0.3g1.5g0.6g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g11g19kcal0.3g0.7g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g147kcal10g6.8g8.8g1g
Valittu annoskoko86g74kcal5g3.4g4.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna43g37kcal2.5g1.7g2.2g0.3g
Arvot/100g100g86kcal5.8g4g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266348