Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g300g2190kcal3g3g240g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g40g158kcal0.7g38.8g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)14g1.4kcal0.2g0g0.1g11.9g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton48g154kcal11.1g5g10g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka8g32kcal0g7.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1700g6325kcal140g112g590.4g23.8g
Valittu annoskoko850g3163kcal70g56g295.2g11.9g
Annoskoko puolitettuna425g1581kcal35g28g147.6g6g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546