Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 77g171kcal13.5g0g13.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 135g307kcal25.6g0g22.9g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Lihaliemikuutio Maggi1.9g5.4kcal0.2g0.1g0.4g0g
Vesi193g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi33g115kcal2g24.9g0.6g0.8g
Kuohukerma,valio,2dl39g131kcal0.8g1.2g13.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen19g6.4kcal0.6g0.9g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 5.8g42kcal0.1g0g4.7g0g
Kaali, valkokaali289g61kcal3.5g9.8g0.6g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1700g1705kcal94.2g79.4g111.8g15.8g
Valittu annoskoko850g853kcal47.1g39.7g55.9g7.9g
Annoskoko puolitettuna425g426kcal23.6g19.9g28g4g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978