Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 583g838kcal93.3g0g51.9g0g
Rypsiöljy 47g418kcal0g0g47.2g0g
Purjosipuli 70g16kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Tilli, tuore 117g35kcal4.3g1g0.9g2.4g
Korppujauho 18g64kcal1.8g13.1g0.2g0.9g
Ruokasuola jodioitu 15g0.4kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1701g2748kcal201.8g32.6g200.6g10.2g
Valittu annoskoko851g1374kcal100.9g16.3g100.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna425g687kcal50.5g8.2g50.2g2.6g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230