Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 99g141kcal12.4g0.3g10.2g0g
Sokeri 77g311kcal0g76.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 51g176kcal5.2g35.9g0.6g1.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4.5g17kcal0.8g0.5g1g1.4g
Leivinjauhe 2.3g4kcal0.1g0.9g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)68g135kcal1.8g2.6g13.5g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g113g394kcal2.4g9g39.4g0g
Mansikka 99g46kcal0.5g8.3g0.2g1.9g
Banaani, kuorittu 135g118kcal1.4g24.7g0.5g2.4g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen203g122kcal0.6g28.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1701g2926kcal50.4g374.2g131.2g15g
Valittu annoskoko851g1463kcal25.2g187.1g65.6g7.5g
Annoskoko puolitettuna425g731kcal12.6g93.6g32.8g3.8g
Arvot/100g100g172kcal3g22g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705