Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi187g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 19g14kcal2.5g0.2g0.1g1.3g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta412g1482kcal53.5g288.2g8.6g14.4g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 37g199kcal0.1g0.2g22.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha84g140kcal16g0g8.4g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Ohrasuurimo 15g48kcal1.2g9.5g0.3g1.1g
Lihaliemi laimennettu 37g7.1kcal0g1.1g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl28g253kcal0g0g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1701g4356kcal147g615.2g136.4g34.2g
Valittu annoskoko851g2178kcal73.5g307.6g68.2g17.1g
Annoskoko puolitettuna425g1089kcal36.8g153.8g34.1g8.6g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334