Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 482g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 53g17kcal0.3g2.9g0.1g1.4g
Poronliha, paistettu 145g289kcal35.9g0g16.2g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g161g64kcal1.6g13g0.5g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g9g11kcal0.2g0.5g0.8g0.1g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1701g763kcal76g32.8g35.2g3g
Valittu annoskoko851g381kcal38g16.4g17.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna425g191kcal19g8.2g8.8g0.8g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399305