Pikaiset pikkupitsat

360 g Pirkka valmispitsapohjia (4 kpl)
100 g kanan filesuikale, marinoimaton
200 g Polar 15 % juustoa
390 g Pirkka yrtti-tomaattimurska
10 g valkosipulia (2 kynttä)
50 g sipulia (1 pieni)
227 g ananasta
100 g paprikaa
40 g oliiveja
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippurisekoitusta
1/2 tl sokeria
1 rkl Vita D'or rypsiöljy
1 rkl vehnäjauhoja

Sekoita tomaattimurska, jauho, paloiteltu sipuli, murskattu valkosipuli, suola, sokeri ja pippurisekoitus.

Anna tekeytyä tunti.

Paista kanaa pannussa vartti öljyssä.

Levitä tomaattimurska, kana, ananas, paprika ja oliivi pitsan päälle.

Paista 7 minuuttia 250*C-asteessa uunissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitsapohja(valmis) (Italia), annos 96g203g581kcal14.2g101.3g14.2g6.1g
Kariniemen kananpojan Maustamattomia fileesuikaleita, annos 450g56g62kcal12.9g0g1g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu113g293kcal34.9g0g16.9g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)219g88kcal3.7g18g0.2g3.1g
Ananasviipaleita mehussa, euroshopper128g73kcal0.4g17.9g0.1g0.5g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Paprika, punainen56g15kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Oliivi, musta kivetön, Euroshopper23g25kcal0.3g0.4g2.5g1g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl8.4g30kcal1g6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1701g2524kcal137.6g299.6g87.6g25g
Valittu annoskoko850g1262kcal68.8g149.8g43.8g12.5g
Annoskoko puolitettuna425g631kcal34.4g74.9g21.9g6.3g
Arvot/100g100g148kcal8.1g17.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435362