Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g1800g12960kcal18g18g1440g0g
Fariinisokeri1800g7308kcal0g1798.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1485g2118kcal185.6g4.5g152.2g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten405g1337kcal95.2g182.2g85g44.5g
Pandan tumma suklaa 150 g630g3364kcal30.9g327.6g201.6g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g900g4725kcal85.5g477g279g0g
Mantelirouhe, 1 rkl450g2601kcal95g23.9g227.3g52.2g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g90g360kcal0g89.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 900g2971kcal18g27g315g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17010g75646kcal1061g5929g5400.2g193.8g
Valittu annoskoko8505g37823kcal530.5g2964.5g2700.1g96.9g
Annoskoko puolitettuna4253g18912kcal265.3g1482.3g1350.1g48.5g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.9g31.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773