Suklaabrowniekakku (Iltalehti)

1. Mittaa kattilaan voi ja paloiteltu suklaa (175 g). Sulata miedolla lämmöllä välillä sekoittaen niin, että seos on tasaista ja kiiltävää.

Jäähdytä.

2. Vatkaa sokeri ja kananmunat vaaleaksi vaahdoksi.

Sekoita jäähtynyt suklaa-voiseos vaahtoon.

3. Lisää myös vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Sekoita taikinaan lopuksi rouhittu suklaa (50 g) ja pähkinät.

Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.

4. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.

Jäähdytä ja koristele tomusokerilla.

Tarjoile kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Suvits
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1632g11842kcal19.4g6.5g1327.2g0g
Tumma suklaa 86% (Marabou)2099g12698kcal180.5g398.8g1143.9g272.9g
Sokeri 1982g8046kcal0g1980.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1679g2116kcal184.7g5g151.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 606g2081kcal61.8g424.4g7.3g21.2g
Leivinjauhe 47g82kcal2.4g17.6g0g0.2g
Macadamianpähkinä, australia, käsittelemätön466g3335kcal37.3g42g354.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17024g80397kcal972.2g5749.2g5968g588.6g
Valittu annoskoko8512g40199kcal486.1g2874.6g2984g294.3g
Annoskoko puolitettuna4256g20099kcal243.1g1437.3g1492g147.2g
Arvot/100g100g472kcal5.7g33.8g35.1g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104571