Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3047g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g51g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 81g330kcal0g81.2g0g0g
Hiiva, 50g508g310kcal66.5g5.6g2g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g1524g7359kcal373.3g507.4g438.8g432.7g
Vehnäjauho puolikarkea 3301g11327kcal336.4g2310.8g39.6g115.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17024g38652kcal1552.4g5810g960.8g1096.4g
Valittu annoskoko8512g19326kcal776.2g2905g480.4g548.2g
Annoskoko puolitettuna4256g9663kcal388.1g1452.5g240.2g274.1g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121453