Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g480g1537kcal52.8g302.6g9.6g55.2g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)480g1686kcal54.3g330.5g13.9g15.4g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g480g1619kcal52.8g348.3g19.2g27.9g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g480g1681kcal37g360.3g10.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 6405g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 173g1529kcal0g0g172.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17024g16105kcal393.8g2683.4g452.4g197g
Valittu annoskoko8512g8053kcal196.9g1341.7g226.2g98.5g
Annoskoko puolitettuna4256g4026kcal98.5g670.9g113.1g49.3g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.8g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126874