Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3927g829kcal47.1g133.5g7.9g82.5g
Jauheliha, sika-nauta 1122g2484kcal196.3g0g190.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 140g90kcal4.5g6.8g4.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1262g417kcal41.6g61.8g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)281g224kcal2.8g12.6g19.6g0g
Kananmuna kuoreton 463g660kcal57.8g1.4g47.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g42g307kcal0.4g0.4g33.7g0g
Siirappi 56g169kcal0.1g41.6g0g0g
Ohrasuurimo 238g768kcal19.7g150.5g4.8g18.1g
Bataatti, kuorittu 982g795kcal15.4g165.2g0.5g29.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17024g13486kcal771.4g1147.6g619g260g
Valittu annoskoko8512g6743kcal385.7g573.8g309.5g130g
Annoskoko puolitettuna4256g3371kcal192.9g286.9g154.8g65g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704