Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3395g716kcal40.7g115.4g6.8g71.3g
Sipuli (kuorittu)399g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Paprika punainen 360g105kcal3.4g16.2g1.4g6.8g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g120g28kcal0.7g3.8g1.1g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön80g559kcal1.8g3.5g12.8g0g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Vesi1598g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g120g987kcal0g0g109.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2397g3978kcal455.4g0g239.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17024g13232kcal1022.8g328g765.4g171.2g
Valittu annoskoko8512g6616kcal511.4g164g382.7g85.6g
Annoskoko puolitettuna4256g3308kcal255.7g82g191.4g42.8g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737