Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2650g3780kcal331.2g7.9g271.6g0g
Kuohukerma1606g5461kcal32.1g48.2g562.1g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 241g939kcal5.1g5.3g101.2g0g
Paprika punainen 803g235kcal7.5g36.1g3.2g15.3g
Tonnikala öljyssä 2409g4572kcal653.3g0g216.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g803g163kcal4.8g30.5g2.4g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17024g30300kcal2068g256g2314.6g53g
Valittu annoskoko8512g15150kcal1034g128g1157.3g26.5g
Annoskoko puolitettuna4256g7575kcal517g64g578.7g13.3g
Arvot/100g100g178kcal12.1g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269005