Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 5573g609kcal31.2g78g5.6g39g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 2786g3686kcal73.3g89.2g334.4g0g
Suola, annos 3g84g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 70g230kcal0.3g56.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17024g9050kcal209.6g447g680g78g
Valittu annoskoko8512g4525kcal104.8g223.5g340g39g
Annoskoko puolitettuna4256g2263kcal52.4g111.8g170g19.5g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305021