Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 667g4839kcal7.9g2.7g542.3g0g
Tattarijauho, Myllynparas347g1179kcal45.1g234.1g5.9g18.4g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 320g1104kcal17.6g243.9g3.8g4g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 2135g748kcal98.6g41.6g6.4g53.4g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g801g1281kcal136.1g8g72g0g
Kananmuna kuoreton 881g1256kcal110.1g2.6g90.3g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1067g1494kcal29.9g69.4g128.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1334g856kcal42.7g64.3g46.7g0.1g
Kaurajauho 294g1098kcal42.6g167.3g21.4g29.4g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 640g456kcal19.2g30.7g28.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17024g28719kcal1102.4g1749.4g1890.2g210.8g
Valittu annoskoko8512g14360kcal551.2g874.7g945.1g105.4g
Annoskoko puolitettuna4256g7180kcal275.6g437.4g472.6g52.7g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712