Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2400g487kcal14.4g91.2g7.2g33.6g
Basilika, tuore 224g61kcal7g2.4g1.8g3.6g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g3712g4826kcal486.3g11.1g308.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl320g2880kcal0g0g320g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 256g778kcal22.4g141.8g4.9g35.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen480g158kcal15.8g23.5g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %640g1152kcal137.6g6.4g64g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g480g1248kcal144g9.6g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17024g23180kcal1655g572g1556g145.6g
Valittu annoskoko8512g11590kcal827.5g286g778g72.8g
Annoskoko puolitettuna4256g5795kcal413.8g143g389g36.4g
Arvot/100g100g136kcal9.7g3.4g9.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=434202