Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.5g17kcal0.7g0.7g1.3g0.1g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 63g285kcal13.1g0g26.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 113g40kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Tomaatti 55g13kcal0.3g1.9g0.2g0.8g
Spagetti 38g123kcal3.8g24.9g0.4g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1704g1003kcal47.2g67.8g57.2g13.8g
Valittu annoskoko852g502kcal23.6g33.9g28.6g6.9g
Annoskoko puolitettuna426g251kcal11.8g17g14.3g3.5g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143