Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr100g281kcal8g9.5g24.1g1.6g
Kesäkurpitsa, tuore451g77kcal2.7g11.3g1.8g3.2g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Aurajuusto60g205kcal12g0g17.4g0g
Ruokakerma 5%, Valio201g130kcal3g8.4g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1704g1406kcal52.4g62.2g106.8g11g
Valittu annoskoko852g703kcal26.2g31.1g53.4g5.5g
Annoskoko puolitettuna426g352kcal13.1g15.6g26.7g2.8g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.7g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757