Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen499g165kcal16.5g24.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 200g685kcal20.3g139.7g2.4g7g
Rypsiöljy 43g379kcal0g0g42.9g0g
Kananmuna kuoreton 85g121kcal10.6g0.3g8.7g0g
Sokeri 25g101kcal0g24.9g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1704g2902kcal94.8g378.6g108g14g
Valittu annoskoko852g1451kcal47.4g189.3g54g7g
Annoskoko puolitettuna426g725kcal23.7g94.7g27g3.5g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071