Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 450g125kcal5.4g18.3g0.9g9.4g
Sokeri 38g155kcal0g38.2g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g60g19kcal0g6g0g0g
Valkosipuli 2.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1704g603kcal11.2g125.8g1.8g19g
Valittu annoskoko852g301kcal5.6g62.9g0.9g9.5g
Annoskoko puolitettuna426g151kcal2.8g31.5g0.5g4.8g
Arvot/100g100g35kcal0.7g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227