Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g175g578kcal28g108.5g3.5g10.5g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto88g245kcal16.6g0g19.2g0g
Oregano, kuivattu 0.9g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi4.8g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)219g66kcal2.2g13.1g0.4g2.2g
Jauhelihamauste, annos 15g2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu8.7g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g175g298kcal33.2g0g17.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1704g2532kcal164.6g255.4g91.2g29.6g
Valittu annoskoko852g1266kcal82.3g127.7g45.6g14.8g
Annoskoko puolitettuna426g633kcal41.2g63.9g22.8g7.4g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76957