Maksalaatikko kaurasuurimoista

Liota maksaa veden ja maidon seoksessa pari tuntia.

Kiehauta kaurasuurimot miedosti suolatussa vedessä.

Lisää maito ja keitä löysäksi puuroksi.

Jauha maksa tehosekoittajalla.

Esilämmitä uuni 240C.

Sekoita kaikki ainekset ja mausta suolalla ja kuivatulla meiramilla.

Paista noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurasuurimo, Aitokaura (Puuppola), annos 100g63g225kcal9g36.8g4.4g5.9g
Maksa naudan 146g191kcal26.8g8.5g5.4g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 625g395kcal18.7g30g21.9g0g
Siirappi 13g38kcal0g9.3g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl4.2g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1705g1758kcal109g169.2g70g11.8g
Valittu annoskoko853g879kcal54.5g84.6g35g5.9g
Annoskoko puolitettuna426g440kcal27.3g42.3g17.5g3g
Arvot/100g100g103kcal6.4g9.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173281