Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 188g201kcal43.4g0g2.8g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 150g200kcal12.7g26.4g3g7.5g
Rypsiöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 225g120kcal2.4g23.9g0.2g4.3g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g7.5g27kcal1.3g3.3g1.7g0.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.5g9kcal0.1g2g0.1g0g
Curryjauhe (-), annos 5g6.3g20kcal0.6g3.1g0.6g0.6g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Ruokakerma 5%, Valio250g163kcal3.8g10.5g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1705g1617kcal130.6g142.4g54.6g27g
Valittu annoskoko853g809kcal65.3g71.2g27.3g13.5g
Annoskoko puolitettuna426g404kcal32.7g35.6g13.7g6.8g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225087