Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke106g106kcal19.2g0g3.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 250g191kcal4.7g38.8g0.5g2.5g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 1.3g3.8kcal0.1g0.4g0.2g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g157g94kcal1.6g7g6.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1705g805kcal51.8g94.8g20.6g7.6g
Valittu annoskoko853g402kcal25.9g47.4g10.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna426g201kcal13g23.7g5.2g1.9g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736