Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Kidneypapu, suolaliemessä56g62kcal4.4g10.1g0.3g4.5g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g90g87kcal7.2g12.6g0.7g7.2g
Paistijauheliha nauta 5%225g291kcal46.8g0g11.3g0g
Rypsiöljy 13g112kcal0g0g12.6g0g
Valkosipuli 6.8g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Paprika punainen 90g26kcal0.8g4.1g0.4g1.7g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g167g58kcal1.7g11.3g0.8g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g32g23kcal1.4g4.1g0.1g0g
Persilja 27g7.4kcal0.4g0.3g0.1g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1706g1377kcal127.8g92.6g52.8g37.8g
Valittu annoskoko853g688kcal63.9g46.3g26.4g18.9g
Annoskoko puolitettuna426g344kcal32g23.2g13.2g9.5g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886