Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Porkkana 600g196kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Lehtiselleri 400g51kcal4.5g4.4g0.8g4g
Rypsiöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g280g207kcal12.6g36.1g0.6g0g
Kalaliemi laimennettu 4000g120kcal0g12g8g0g
Kirjolohifilee 1600g2645kcal268g0g176g0g
Sitruunamehu, laimentamaton80g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Maustekurkku600g99kcal4.2g18g0.6g10.8g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g80g13kcal2.6g0.8g0.2g0.8g
Persilja 160g44kcal2.2g1.8g0.3g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17040g9229kcal611.6g273.2g617.8g108g
Valittu annoskoko8520g4615kcal305.8g136.6g308.9g54g
Annoskoko puolitettuna4260g2307kcal152.9g68.3g154.5g27g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154223