Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g3991g798kcal51.9g119.7g8g0g
Naudan sisäfilee3991g4869kcal838.1g0g159.6g0g
Oregano, kuivattu 20g61kcal2.2g4.3g2.1g8.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g70g73kcal5.5g11.4g0.4g1.4g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 399g3529kcal0g0g399.1g0g
Sokeri 40g162kcal0g39.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17040g18985kcal1795.4g350.6g1138.4g19.8g
Valittu annoskoko8520g9492kcal897.7g175.3g569.2g9.9g
Annoskoko puolitettuna4260g4746kcal448.9g87.7g284.6g5g
Arvot/100g100g111kcal10.5g2.1g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176144